perjantai 3. huhtikuuta 2009

Aura puikoillaTaas löysin yhteisneulontaa eli Aura-huivi Punokset puikolla-kirjasta. Tosi mukavaa neulottavaa, kun lankana teeteen Elegant ja puikot 3mm. Dropsin alpaca olisi ollut ohjeen mukainen lanka, mutta minulla ei ollut sitä tarpeeksi kotona, joten koitan ensin tällä langalla. Aika pientä piiperrystä tästä syntyy eli joudun tekemään aika monta kertaa 2. mallikuvion, kun mielestäni 5 kertaa ei riitä olleskaan.

Nyt on vähän nuutunut olo, kun olimme koulun kanssa Luostolla ulkoilemassa. Piti ihan ottaa kuopuksen kanssa päikkärit, että jaksaa taas. Sen verran ulkoilmassa olo väsytti. Kaikilla oli mukavaa - hiihdettiin / lasketeltiin / pulkkailtiin ja paistettiin makkaraa ;)

1 kommentti:

Matleena kirjoitti...

Ihana Aura-huivi sinulla tulossa! Minäkin olen tehnyt yhden Auran, löydät täältä http://lankapirtin.blogspot.com/2008/08/kultakortilla-rilluttelemaan-ostaisinko.html , jos haluat kurkata. Tykkäsin tehdä ja tykkään pitää. Voisin tehdä toisenkin josku. ;)

Tuossa alempana kauniita lankoja! Miehesihän on tarkkasilmäinen, kun huomaa lankojen ilmestymisen taloon. Varmaan hän huomaa niistä valmistuvankin monen moista! ;)