tiistai 5. toukokuuta 2009

Vappupäivänä 1.1.2009


Siis enää on muisto vain tuosta lumesta, joka näkyy neitin takana. Tuntuu uskomattomalta, että ajeltiin vielä moottorikelkalla sillon. Nyt on pihalla enää pieni pilkka lunta. Haravoimista ei vielä voi tehdä, kun maa on niin märkä. Jospa viikon parin päästä. Muutama vihreä verso on talon seinustalla noussut mullan alta! Kevät on vihdoinkin täällä - äkkiä se kesäkin tulee ja loma!
Olen kesäkuun lomalla ja otan virkavapaata heinäkuun, että saan vielä nauttia lapsien kanssa kunnon kesästä sekä neuloa! Nyt on työn alla isöäidin neliöt... katsotaan mitä niistä valmistuu.
Ensi viikolla tiedossa 3 päivän luokkaretkin Oulun seudulle eli hip hurraa!!!
Uutta lankaakin on posti tuonut eli Wetterhoffin Sivillaa muutamaa eri väriä.

2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Pitkästä aikaa poikkesin tänne ja sinultahan oli valmistunut vaikka mitä, huivejakin kaksittain. :) Tämä ei kai ole blogilistalla, kun en sieltä tätä löytänyt. Minä kun seuraan sen kautta blogien päivittymistä. Tulee sen takia harvemmin poikettua tänne.

Meillä puiden ja pensaiden silmut paisuvat lupaavasti ja scillat avaavat pian kukkansa. :)

Matleena kirjoitti...

Siis onko blogisi blogilistalla (Blogilista.fi) vai jollakin muulla listalla? Mielelläni kävisin lukemassa ja katselemassa töitäsi aina tuoreeltaan, mutta nyt tulee käytyä kovin harvoin. ;)