keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Aurinko paistaa ;)
Eilen illalla tekaisin esikoiselle jo ensi syksyksi uudet Lovikkaat. Ohje on Novitan sivuilta, puikot 7mm ADDIT (yllä).
Lankana Novitan Huopanen ja lankaa kului alle 100g.
Aurinko siis paistaa ja minä olen flunssainen eli sairastan taas lomalla... Käykö muillekkin aina samoin?!
Yritin aamupäivällä tehdä lumitöitä, mutta en kauankaan jaksanut. Nyt juomaan teetä ja ihailemaan sängyn pohjalta auringon sulo säteitä.

4 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Sehän se on tunnollisten työntekijöiden tunnusmerkki, sairastetaankin vain loma-aikoina. Meille on tullut jo kevät (plus asteita tänään), toivottavasti pian sinnekkin.

Mari kirjoitti...

Hienot lovikkalapaset!

Meillä sairastettiin viimeksi joululomalla mahatautia ja nyt sitten hiihtolomalla... tämä viikko näyttäisi menevän sairaanhoitajan tehtäviä hoidellessa. Mutta elämä on. Pitää ajatella positiivisesti, että ei tarvi ainakaan alkaa sijaisia hommailemaan töihin tai korvailemaan pitämättömiä tunteja. Meillä siis käytäntö, että jos tunteja joudutaan perumaan opettajan eli mun sairauden vuoksi, niin mun pitää ne korvata myöhemmin oppilaille, jos ei saada sijaista. Viime keväänä yksi toinen opettaja sairasteli tosi paljon, niin hänhän korvaili sitten vielä kesälläkin niitä peruttuja tuntejaan.

Huopatossunen kirjoitti...

Nätit lapaset tulossa ja olet ainakin ajoissa :) Meillä oli "tapana" sairastaa hiihtolomalla miehen sukulaisten mökillä Pohjois-Karjalassa melko alkeellisissa oloissa. Jostain kumman syystä olemme viime vuosina viettäneet hiihtoloman ihmisten ilmoilla :D

Minjaana kirjoitti...

Ihanan väriset lovikat! Profiilisi tunturi näyttää hirmuisen tutulta, mutta en saa päähäni mistä se nyt sitten on. :D