perjantai 18. joulukuuta 2009

Kiitos SNY;)


Jo saapui Paketti eilen postilaatikkoon... netti vaan ei meinaa toimia... pakkanenko asialla -20 c. SNY oli jo kysellyt...
Elikkäs sain ihanaa Utunan lankaa kaksi vyytiä ja SNY vihjasi, että huiviin rittää mukavasti n. 700m. Aivan ihana keväinen väri, kiitos. Lanka on tuttua blogimaailmasta, mutta vasta nyt saan itse sitä neuloa. Paketissa oli vielä mukana rullamitta ja smurffinamia, jotka menevät lasten suuhun - kiitos ;)
Lahjukset oli kääritty tuohon allaolevaan paperiin.
Syksyn SNY-kierros on ollut minun osaltani aivan mahtava ja kiitos kuuluu siitä Monnalla Tomuisaa-blogista.
Kiitos ja virtuaalihalaus täältä Lapista lumen ja pakkasen keskeltä. Olenkin joskus vieraillut blogissasi ja varmasti tulen nyt useammin siellä piipahtamaan. Hyvää joulunalusaikaa sinne :)

1 kommentti:

M kirjoitti...

Ihanaa, että paketti löysi tiensä perille. Pahoitteluni hötkymisestäni, mutta lähetin samaan aikaan toisen paketin ja se oli perillä jo seuraavana päivänä niin pelästyin, onko omasi kadonnut jonnekin, kun en muistanut laittaa siihen lähettäjän kohdalle mitään kiireissäni. Mutta onneksi olin väärässä :)

Mukava kuulla, että kierros on ollut mieluista. Minustakin oli kiva miettiä sinulle paketteja, kun oli hyviä suuntaviivoja toiveistasi. "Kaikki käy" vastauksella on vaikeampaa koittaa keksiä, mistä toinen pitää.

Utunasta tosiaan tulee hyvän kokoinen huivi, jos mallia saa ehdottaa niin Adamas sopisi hyvin tuohon väriin ja itse tykkäsin neuloa kyseista mallia :) Vai onko jo mielessä joku malli, minkä toteutat? Mulla on samanlainen rullamitta, se saattaa pitää vähän pahaa ääntä, mutta toivottavasti on käyttöä. Ja Smurffikarkkeja me ostellaan aina Keskisen Kyläkaupasta Tuurista, pojatkin juuri vei pussin päiväkotiin viimeisen hoitopäivän kunniaksi. Ihanaa laskeutua joululomalle itsekin, jahka saan ensin pari tehtävää rutistettua kasaan.

Antoisaa joulunaikaa myös teidän perheelle ja pidetään yhteyksiä :)